4 maart 2018

NH Hotel Geldrop

Uitstekend bereikbaar en geschikt voor doorgaande reiziger

Aan de zuidkant van Geldrop ligt NH Geldrop, ook bekend als Golden Tulip. Het hotel ligt vrijwel direct aan de snelweg A67. België en Duitsland zijn daarmee snel te bereiken. Ook de Randstad is makkelijk te bereizen: de route sluit op Knooppunt Leenderheide direct aan op de A2 langs Eindhoven. De accommodatie is daarmee een goed alternatief voor het duurdere Van Der Valk Eindhoven wat slechts 2 afritten verder op de route ligt.

Parkeren is gratis op eigen terrein. Handig indien u vanuit Nederland vroeg wilt doorreizen op vakantie naar Frankrijk en Spanje: Binnen anderhalf uur bent u via de A2 voorbij Maastricht. Vermijdt zo de spits en de Route du Soleil ligt voor u open.

Genieten in Brabantse natuur

De ligging aan de snelweg betekent wel dat het centrum van Geldrop daarmee wat verder ligt. Het hotel is dan ook beter geschikt voor of doorgaande reizigers of fietsers die de natuur in willen. Vanaf hier fietst u zo richting Heeze en de Strabrechtse hei. SpaSense, de sauna van Geldrop en het openlucht zwembad De Smelen zijn ook dichtbij.

Voor de sauna is dit hotel – samen met De Brabantse Boerin – de beste optie. Ze liggen zelfs praktisch naast elkaar. Kiest u voor een overnachting in een verzorgd hotel van de bekende NH-keten met klein zwembad & brasserie, zoals ook het dichtbij gelegen NH Koningshof in Veldhoven, of liever voor de Brabantse gezelligheid in een hotel-restaurant compleet met pannenkoeken?

Boek direct bij Hotel Geldrop