4 maart 2018

Hotel Restaurant De Brabantse Boerin

Brabantse gezelligheid op een terras vol fietsers

Met een groot terras, een restaurant wat bekend staat om de pannenkoeken en de naam De Brabantse Boerin is het niet lang raden wat dit hotel uniek maakt. De bourgondische sfeer is dan ook de sterkste troef van dit kleine maar gezellige hotel ten opzicht van het naastgelegen NH Hotel Geldrop. Zeker in de zomer is het terras de uitvalsbasis voor veel plezier fietstochten door het Brabantse land.

U fietst vanuit Geldrop zo richting Someren & Asten, over het natuurgebied van de Strabrechtse heide, de Peel in. Het hotel is gelegen aan de de afrit van de A67 tussen Venlo en Eindhoven en dus ideaal voor een weekendje genieten van de natuur.

Aan de afrit van A67, dichtbij A2

Het centrum van Geldrop is wat verder weg. Wilt u liever in het centrum van Geldrop zitten, voor een evenement of bezoek aan het Kasteel, kies dan voor Hotel Nijver aan het centrale plein op de Heuvel of De Gouden Leeuw aan de winkelstraten Kerkstraat/Langstraat.

Voor de doorgaande reiziger, de fietser of bezoeker aan de SpaSense, de sauna van Geldrop, Brabantse Dag Heeze of ander evenement in de regio, is De Brabantse Boerin niet te missen. U sluit daarmee een dag bourgondisch genieten in stijl af.

Boek direct bij Hotel Geldrop