4 maart 2018

Hotel Nijver – Kaffee Peijnenburg

Een plein vol horeca en een gezamenlijk bruisend terras

Midden in het centrum van Geldrop, aan het vernieuwde horecaplein van de Heuvel, ligt Kaffee Peijnenburg met Hotel Nijver. Met deze namen en passende inrichting draagt de accommodatie de historie mee waar het dorp Geldrop groot mee is geworden: uit het recente verleden de peperkoekfabriek, en nog meer met de nijverheid van textielfabrieken. Gelukkig geldt ook hier dat het na hard werken goed genieten is.

Het horecaplein van de Heuvel is zeker in de zomer een bruisend geheel. Het kan daarmee de Markt van Eindhoven naar de kroon steken. Zeker met de vaste evenementen. Zoals in het najaar de jaarlijkse kermis of de wekelijkse optredens tijdens Geldr’op-uit tijdens de zomermaanden. Aan het plein liggen meerdere gezellige cafés en enkele restaurants die de ruimte geheel opvullen met terras.

Klein winkelhart & kasteel Geldrop

Hotel Nijver ligt in het centrum van Geldrop. Parkeren is mogelijk maar betaald. Er is een klein winkelhart met naast de bekende ketens ook enkele kleine winkels. De accommodatie is dan ook meer in trek als afsluiter van een dagje sauna, Eindhoven of na een bruiloft. Het kasteel Geldrop is dan ook op loopafstand en met de grote kasteeltuin een wandeling waard.

Kom en maak de Brabantse gezelligheid mee. Een hotel op loopafstand van uw terras is dan zeker een aanrader!

Boek direct bij Hotel Geldrop