4 maart 2018

Hotel de Gouden Leeuw

Typisch Brabants: klassiek met een praktisch tintje

Elk rechtgeaard Brabants dorp kent een cafe, zaal, hotel of restaurant met de naam De Gouden Leeuw. In Geldrop staat deze naam dan ook al jaren bekend. Hoewel de inrichting en de brasserie met de tijd zijn meegegaan – men serveert hier de Italiaanse keuken – blijft de accommodatie een klassiek hotel in doen en laten.

Als een van de oudste locaties in Geldrop doet het hotel-restaurant dan ook vaak dienst voor koffietafels. Veel gasten komen dan ook niet alleen voor puur de Brabantse gezelligheid: het streekziekenhuis St. Annaziekenhuis ligt naast de deur.

Winkelcentrum Geldrop

De ligging van De Gouden Leeuw op de hoek van Langstraat en Kerkstraat zorgt gelukkig voor genoeg positieve sfeer. Vanaf het terras is de grote St. Brigidakerk een blikvanger en is haast te spreken van flanerende voorbijgangers. Met de kermis is het terras een van de hotspots.

Naast het kasteel Geldrop met de bijzondere tuin is ook het horecaplein aan de Heuvel op loopafstand. Hotel De Gouden Leeuw ligt dus niet aan dit plein zoals Hotel Nijver en biedt daarmee iets meer rust in de zomerse avonden.

Boek direct bij Hotel Geldrop