4 maart 2018

SpaSense/Thermen Geldrop – Sauna & Wellness

De Geldropse sauna SpaSense is een typische Brabantse sauna. Ruim van opzet maar toch intiem. Gelegen vlakbij afrit 34 aan de snelweg A67 naar Eindhoven was het wellnesscentre voorheen bekend als Thermen Geldrop.

Sauna Geldrop: SpaSense

 

De locatie heeft veel ruimte en groen, met een groot grasveld met buitenzwembad. Binnen is de sauna eveneens ruim van opzet met diverse cabines, een open haard, restaurant en een rustruimte. Kenmerkend voor deze sauna is het gebruik van licht.

Naast het ruime buitenbad en ligweide is er uiteraard een voeten-, binnen-en dompelbad. Bijzonder is vooral het rozen stoombad en een zoutwaterbad. SpaSense biedt genoeg keuze in type sauna’s:

  • Chinese Mintsauna
  • Kelosauna
  • Infraroodsauna
  • Solekamer
  • Lavendelsauna
  • Muzieksauna
  • Eucalyptussauna

Beauty & wellness bij sauna Geldrop

Uiteraard kunt u ook vertroeteld worden met diverse massages, van hotstone tot bamboe, van sport tot zwangerschapsmassage. Altijd bijzonder is een Fish Foot spa, waarin Garra Rufa-visjes uw voeten onder handen nemen. Ook een Rasulbehandeling behoort tot de mogelijkheden: geniet van het mengsel van kruiden en mineralen wat uw huid een heerlijk zacht gevoel geeft. 

In SpaSense kunt u ook gebruik maken van het restaurant in combinatie met speciale arrangementen. Maar het is natuurlijk wel zo gezellig om zeker zomers na afloop naar het centrum te gaan en een terrasje te pikken. Overnachten kan in het vlakbij gelegen NH Hotel Geldrop, of een van de hotels in centrum Geldrop zoals Hotel Nijver.

Brabantse nachten zijn lang… Onze tip: maak er een weekend van zodat u ook nog kunt genieten van een luie zondag in de kasteeltuinen van Kasteel Geldrop of een wandeling over het natuurgebied van de Strabrechtse heide. Op zondag zijn de winkels in Eindhoven altijd open, ook dat behoort tot een optie voor een echt vrouwenweekend.